29. 6. 2009

Namyslená

Mala hrubý hlas ako lano na sťahovanie piána, dlhé blond odrastené vlasy a kockatý smiech. Od počiatku bolo jasné, že ide o namyslenú fiflenu, okolo ktorej sa musí točiť celý svet. Síce ho tak dlhého nemám, ale obtočiť som skúsil.

Občas sa stane každému z nás, že sa musí obetovať pre vyššie dobro. Namyslená v tomto prípade bola ozaj vyššia, mala úctyhodných 180 cm a skvele formovanú postavu. Už pri písaní na staronovom pokeci som postrehol, že to nepôjde až tak v kľude. Chcelo to vidieť veci dopredu. A tak som si zaobstaral alter ego, aby som nešliapal vedľa.

Zviesť namyslenú osobu nie je ťažké, pretože jej najhoršia vlastnosť ju robí zároveň najzraniteľnejšou. Stačí jej poťahať medové motúzy popod fúzy a predstierať pokoru a uznanie. Ale kalap dole, bola luxusná. Oblečená v značkových handrách, upravená do najmenšieho detailu, už len šľahačku na klitoris a bola by dokonalá. Síce, zo šľahačky by som sa asi zosral.

Po pár týždňoch friendship písania a chválenia jej dokonalosti sme sa „spontánne“ stretli. Bolo to jedno z tých stretnutí, kde ona nemá ani páru o tom ako sa ten druhý cíti. Literárne povedané, dve hodiny na večeri s Namyslenou boli asi ako slabá dovolenka s Hitlerom. Alebo dlhá s Goebelsom? Vrcholne diktátorský štýl vedenia konverzácie mi vlastne vyhovoval, nemusel som tvoriť témy a tak som sa len usmieval.

Celá šťastná, že našla poslucháča, ktorý si ju navyše váži a skladá jej komplimenty, sa postupne vyfarbila s pribúdajúcim fernetom. Charakter slizký ako keď sa jebú dva slimáky v pľuvátku ma neprekvapil. Ani fakt, že mala viac chlapov ako som ja v živote rožkov zjedol. Taktiež ma neprekvapilo že všetci museli byť minimálne high-end megaturbo prachatí vysoko postavení bla bla bla... časom začala nudiť.

Nakoniec som bol rád že som prišiel autom a nepil som, pretože ak by sa tak stalo, tak na konci večera by som lízal čašníčkam riť len aby mi dali tip kde sa dá rýchlo zohnať crack. Žartujem, crack neberiem, to som počul v jednom filme. Namyslená zmĺkla keď som súhlasil s pozvaním k nej domov. Rodinný dom na vidieku.

Podobne ako pri rozprávaní, aj v posteli bola nudná. Škoda len že nie tak vlhká, ako tí slimáci v pľuvátku. Viera ju položila na kríže a prijala telo pána. Prevrátila oči a začala pišťať ako miništranti v sakristii po omši. Tá pina ešte aj orgazmus predstierala. Nebyť toho, že si ju pri tom natočím, na hovno večer.

Čítaj viac...

8. 6. 2009

Kniha o holkách z pokecu?

Vážení priatelia, nepriatelia a ženy. Ako som avízoval nedávno v ankete na blogu, prišiel čas kedy ste sa dočkali ďalšieho sústa z môjho pera. Dvojzmysel. No takže je tu čas na článok bez sexu, no s prísľubom ukojenia zvedavosti...


Prechádzam sa tak svetom a popri iných aktivitách sa zvítavam so svojimi fanúšikmi ako pápež. Nemám síce Prada topánky ani nacistický úsmev, ale tiež mám rád vajcia voľne pohodené pod sutanou. A popri tom som dostal niekoľko podnetov/otázok smerujúcich k tomu, či by som nechcel pretaviť moje zvrhlé dobrodružstvá do knihy. Chcel. Ja to vidím takto:

HOLKY Z POKECU
jedinečná kniha plná pikantných príbehov ktoré sa odohrali na pokeci,
v ktorých nechýba humor, sex a zábava.


Viac ako 73 000 návštevníkov za rok 2008 si prečítalo
280 000 krát články najpopulárnejšieho blogu o sexe na Slovensku.
Teraz prichádza knižné vydanie, ktoré obsahuje navyše:

10 nových článkov o holkách z pokecu
5 unikátnych receptov na zvádzanie dievčat
a jeden neuveriteľný zážitok

Čítajte bez internetu, kedykoľvek, kdekoľvek!


Čo vy na to?

Budem rád ak sa vyjadrite kliknutím na jeden z nasledujúcich odkazov, prípadne v komentári pod článkom. Nemusíte sa starať o nič ostatné, na všetko príde správny čas. Len ma zaujíma, aký by bol záujem z mojej čitateľskej obce. Odpoviem na všetky otázky.

Áno, chcem takú knihu
Nechcem takú knihu
Mám dotaz pán pokecológ!



Čítaj viac...